ORDU / ÜNYE - Tekkiraz Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düenlenen şiir ve kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız tüm okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda yapılacak ortak sınavların tarihleri belli oldu!

Mrt

Okulumuz, Gümüşhane'de yapılan Dart Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda bölgede 1. olarak Erzurum'da yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Şampiyon öğrencilerimize okulumuz tarafından başarı belgesi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuzun 8. sınıf öğrencilerine tercih edebilecekleri meslek liseleri hakkında bilgilendirmleler yapıldı.

Şbt

Okul şoförlerimizle ikinci dönem toplantımızı yaptık.

Şbt

Öğrencilerimiz floor curling kategorisi kızlar il birincisi olarak Rize'de yapılacak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Beden eğitimi öğretmenimiz Süleyman KARAMAN ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Dart Kızlar Takımı il birincisi olarak ilimizi Gümüşhane'de yapılacak bölge müsabakasında temsil etme hakkı kazanmıştır. Öğretmenimiz Süleyman KARAMAN ve öğrencilerimizi tebrik eder Gümüşhane'deki finallerde başarılar dileriz.

15 Temmuz kahramanlığının yıl dönümünde okul gazetemizi çıkardık.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölüm yıldönümünde saygıyla ve minnetle anmak için okulumuzda tören düzenlenmiştir.

Kas

İlçemize gelen gezici Çanakkale Müzesini öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Kas

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı Okulumuzda çeşitli etkinliklerden oluşan okul kutlama programıyla kutlanmış olup bu programda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Nice 100 yıllara.

Ekm

Okulumuzda yapılacak olan sınavların tarihleri belirlenmiştir. Öğrencilerimize bu sınav takvimi doğrultusunda yapılacak olan açık uçlu sınavlarda başarılar dileriz.

Ekm

Alemlere rahmet Hz Muhammed sallallahu aleyhi vesellemin doğumunun sene-i devriyesi okulumuz öğrencilerinin trebrikleşmeleriyle anıldı.